0 proizvoda - 0,00 € | 0,00 kn
DOSTAVA

Naručenu robu dostavit ćemo Vam na adresu po izboru unutar 3 -15 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala.

Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko vaša narudžba prelazi ukupan iznos od 50,00 € (376,73 kn). Za dostavu narudžbe koja je niža od 50,00 € (376,73 kn) trošak se naplaćuje u iznosu od 5,00 € (37,67 kn).

Dostava se obavlja do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu. Dostava se obavlja putem prijevozničkih tvrtki koje se bave uslugama transporta.

NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu prijevoznika. Pošiljke u mjesta na otocima na koje je moguća svakodnevna dostava bit će dostavljene u roku od 3 radna dana.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je, prilikom preuzimanja robe, obvezan potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Na dan dostave dostavna služba će vam poslati SMS poruku ( ili vas nazvati ) na broj mobilnog telefona navedenog u narudžbi te vas obavijestiti o danu isporuke te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.